Logos Oral 7 Logo Biorepair Logo Megasmile Logo Bionsen Logo

Новинки від Bionsen

Новинки від Bionsen

Неймовірні новинки гелів для душу від бренду Bionsen!


Забезпечте своєму тілу повноцінний та якісний догляд за допомогою ароматного гелю для душу та ванни.


Делікатний засіб від майстрів бренду BIONSEN насичений комплексом японських термальних мінералів та рослинними екстрактами, завдяки яким гель не тільки дбайливо змиває зі шкіри забруднення, даруючи антибактеріальний ефект, але й насичує та живить її, через що вона стає гладкою та шовковистою протягом усього дня.


Bionsen черпає натхнення з Японії.


Природні термальні джерела, які називаються онсенами (温泉), зустрічаються по всій Японії. Часто вони розташовані в красивому природному оточенні, вони є притулками спокою та місцем ритуального відпочинку. Багато термальних джерел багаті важливими мінералами або «біоелементами», які виявилися важливими для благополуччя шкіри.


Назва Біонсен походить від цих двох елементів:
Bio - скорочення від біоелементів
Onsen - японські термальні джерела


Термічний слід
Протягом століть японці визнавали цілющі властивості мінералів, що містяться у природних термальних джерелах.
Чотири основні елементи, які також використовуються в Bionsen:
Кальцій - посилює захисний бар'єр шкіри.
Мідь - сприяє виробленню меланіну, еластену та коллагену.
Марганець - подовжує життя клітин.
Цинк - сприяє зростанню та імунітету.

Чутлива шкіра

Усі продукти Bionsen проходять дерматологічні випробування та гіпоалергенні. Це робить їх ідеальними навіть для самої чутливої ​​шкіри.

Розслабтесь

Bionsen не тільки не містить алюмінію. Він також не містить парабенів, силіконів та барвників.

0% силіконів - силікони утворюють покриття на шкірі, яке діє як бар’єр для води та повітря. Покриття з силікону може зробити шкіру тимчасово гладкою, але насправді вони не роблять нічого корисного. Крім того, вони не руйнуються в навколишньому середовищі протягом сотень років. Тому Bionsen вирішує не використовувати їх.

0% барвників - існує ряд проблем зі здоров'ям щодо певних штучних барвників. Але насправді, чи потрібні вони? Тут, у Bionsen, ми вважаємо, що це просте рішення - просто уникайте барвників у крапці.

0% парабенів - парабени широко використовуються в засобах особистої гігієни. Вони використовуються як консервант і допомагають зупинити зростання бактерій, грибків і мікробів у кремах та косметиці. Існують побоювання, що всмоктування парабенів в організм становить потенційний ризик для здоров'я. З цієї причини Bionsen, як і деякі інші бренди здоров'я та краси, вирішує не використовувати парабени.